El 9 i 10 d’abril arriba una nova edició de La Portals a Montserrat i comptarà amb la presència al territori de més de 4.000 persones entre participants, famílies, voluntaris, col·laboradors i mitjans de comunicació

La cursa està dedicada a les bicicletes de muntanya i es dividirà en dues jornades: el dissabte es farà La Portals solidària i diumenge La Portals BTT.


La Portals Solidària
és una pedalada per als més joves i per a totes les persones que no vulguin o no puguin assumir l’exigència de la cursa de diumenge. El recorregut tindrà una distància de 15 quilòmetres i de l’import de la inscripció es destinarà un euro a ASDENT, l’Associació de la malaltia de Dent. 

Pel que fa a La Portals BTT, enguany serà ja la setena edició d’una cursa que comptarà amb un recorregut de cinquanta-nou quilòmetres i amb un desnivell positiu de mil tres-cents metres. Està previst, per cert, que es faci un homenatge al ciclista basc Marino Lejarreta.

L’horari de l’entrega de dorsals serà dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h; i diumenge de 7 a 15h. Cal dir també que La Portals a peu canvia de data i es farà el proper dos d’octubre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here