Fort increment de la clientela procedent de Barcelona i d’altres ciutats metropolitanes

El Març Gastronòmic, les VII Jornades Gastronòmiques del Baix Llobregat, que proposen un menú basat en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, ha venut uns 4.000 menús durant 30 dies. Enguany s’ha detectat un increment del 45% de clients provinents de ciutats diferents a les quals organitzaven les jornades, sobre tot procedents de Barcelona i l’àrea metropolitana. 

Tot i haver començat inicialment al Prat, les jornades s’han estès a ciutats veïnes com l’Hospitalet, Molins de Rei, Gavà, Sant Boi i Sant Joan Despí. 

Les jornades volen realçar el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de l’entorn, amb l’objectiu de seguir articulant el territori a través de dos productes amb alts valors culinaris com són la Carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

A part dels 19 restaurants participants del Baix Llobregat, enguany s’hi han sumat els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín.

Les jornades han estat organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here