Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà! Aquest 10 d’abril, torna la nova proposta municipal ‘Diumenges al Castell’

Es tracta de la tradicional jornada de portes obertes al Castell de Castelldefels dinamitzades amb activitats de comerç, música en directe i espectacles d’animació teatral. 

En aquesta ocasió:

11-19 h Mostra de food trucks (servei de restauració) als jardins del Castell. Al voltant de 10 food trucks.

11.30 i 17 h Espectacle de màgia als jardins del Castell

12.30 h Concert de Mala Vida als jardins del Castell

Mostra comercial local de roba infantil i de nadons, a les quadres del Castell

11-14 h i 16-19 h Representacions teatralitzades històriques a càrrec de Paranoia Teatre. Cada mitja hora a la Sala Institucional

11-14 h i 16-19 h Visites guiades realitzades per guies oficials cada quart d’hora des de l’església del Castell

La tercera d’aquestes cites de periodicitat mensual arriba aquest diumenge 10 d’abril, amb una jornada ininterrompuda de d’11 a 19 h.

Les periòdiques jornades de portes obertes permeten visitar gratuïtament el conjunt monumental del Castell de Castelldefels. 

Així, s’ofereix la possibilitat de visitar i conèixer l’estat actual de l’edifici, una vegada finalitzada la tercera fase de restauració en la qual s’han rehabilitat la planta baixa i la terrassa mirador de l’edifici. Altres espais inclosos en la visita són l’anomenada planta noble i la capella de Santa Maria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here