El diumenge 10 d’abril tindrà lloc la 8a Cursa Solidària de les Aixetes, una cursa de muntanya de 19,6 km de recorregut per la Serra de Collserola. Paral·lelament, el diumenge també es farà la 4a Marxa Solidària a peu, d’uns 11 km de distància, i de caire no competitiu. La recaptació de les dues curses es destinarà a l’Obra Social de l’Hospital de Sant Joan de Déu

Les dues curses, organitzades per Geps i l’AE Fondistes Sant Feliu, tindran la sortida i arribada al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro i el seu recorregut inclou diferents zones del Parc de Collserola.

En concret, la cursa de muntanya té un desnivell acumulat de 1.500 metres. La major part del recorregut es fa per camins de Collserola que inclouen el pas per corriols, pistes i, en menor mesura, per carretera. 

Durant els quasi 20 km de distància que hauran de fer les persones participants, s’instal·laran tres punts d’avituallament.

Per a més informació consulteu www.cursaaixetes.blogspot.com.es 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here