Un any més, els cuiners locals de l’anomenada Ciutat de les Roses, portaran aquestes preuades flors als seus fogons, per oferir les seves creacions gastronòmiques

Durant tot el cap de setmana del 15 al 17 d’abril cuinaran en directe al Palau Falguera les seves receptes i qui hi assisteixi en podrà fer un tast.

Pastisseries i rebosteries locals també elaboraran els seus productes en directe, amb la rosa com a ingredient, i n’oferiran la seva degustació. Empreses que elaboren productes de confiteria o comercialitzen vins i olis, també els donaran a conèixer i fins i tot hi haurà oportunitat de degustar-los.

Però, abans d’això, la restauradora Ada Parellada explicarà què fan les roses a la cuina. Participarà a la jornada inaugural amb una conferència que porta per títol: Roses. A la cuina, on les poses?

Com a novetat d’aquesta edició de La cuina de les roses cal mencionar la col·laboració que els paradistes del Mercat Municipal de Sant Feliu faran amb els restaurants que participen a les jornades i també amb l’organització de dos tallers infantils.

Font: https://amicsdelesroses.wordpress.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here