La Cirera Trail és una cursa de muntanya de 18km i 900mts de desnivell positiu i es durà a terme el proper 8 de maig, amb sortida a les 9:30h del matí des de la plaça del pi tallat s/n de Santa Coloma de Cervelló

El recorregut de la Cursa de la Cirera (Cirera Trail) passa per pistes i corriols dels termes municipals de Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Torrelles de Llobregat i Sant Climent . Un circuit pensat per poder gaudir del l’entorn i veure unes vistes espectaculars del Delta del Llobregat.

Junta amb la popular cursa de la Roca Negra (24.3km 15000mts Sant Boi de Llobregat), que es celebra el proper 24 d’abril, forma part de la 1ª Copa Muntanyes del Baix, que vol donar a conèixer les muntanyes de la comarca.

HORARIS
8:00 a 9:00 Entrega de Dorsals
9:15 Briefing
9:30 Sortida.
11:00 Hora prevista arribada primers corredors.
11:45 Recepció autoritats
12:00 Entrega de premis.
13:00 Sorteig regals.

La Cirera Trail està organitzada per Amics de La Muntanya de Santa Coloma de Cervelló, la seva secció Trail Montpedrós i l’Ajuntament de la localitat. L’Associació Excursionista Amics de la Muntanya és una de les entitats deganes del municipi, en especial pel que fa al seu àmbit, la natura i el medi ambient.

El 1957 naixia la idea, i un any després, el projecte s’havia consolidat. L’objectiu amb el que es va crear l’associació i que encara avui els mou és reunir i motivar el jovent i fer-los fruir de les possibilitats de la natura.

Compromesos amb la conservació del nostre patrimoni natural i en especial la nostra muntanya, els Amics de la Muntanya han dessenvolupat una tasca important per que fa a la seva conservació.

Trail Montpedrós uneix diferents grups d’esportistes amateurs que sovint surten a córrer pel Parc Montbaig Montpedrós. De mica en mica el grup es va fer més gran i entre tots van decidir que era moment de donar a conèixer el seu esport i les seves activitats a la resta de Santa Coloma de Cervelló

Al 2013 es crea la secció “Trail Montpedrós.” Diverses activitats s’han anat realitzant des de la seva creació, totes elles relacionades amb l’esport i en compartir experiències i vivències, amb un objectiu comú: gaudir de les nostres muntanyes.

INSCRIPCIONS OBERTES. Clickeu aquí

Preu inscripció: 15€ amb assegurança específica (FEEC, FEDME o altres, tipus C o superior), 19€ sense assegurança.
Places limitades a 300 participants per cursa.

1 COMENTARI

  1. Bon dia,

    He participat en les dues curses de la primera edició de la copa de Muntanyes del Baix. M´agradaria saber ha hon estan les classificacions finals de la suma dels dos esdeveniments.

    Aprofito per fer arribar a els organitzadors de les dues curses les meves felicitacions mes sinceres tantt pels recorreguts escollits com per tota l´infraestrucutra possada el servei dels corredors.

    Salutacions i fons l´ç any vinent…

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here