Feta ja la presentació oficial, avui de 16 a 20 h davant l’Ajuntament de Vallirana, es donarà informació sobre el servei (estalvi de temps i serveis com wifi, premsa…)

Finalment Vallirana i Cervelló tindran Bus Exprés. Comptaran amb la línia del servei d’autobús E17 que s’incorpora a la xarxa exprés.cat i que, en aquest cas, cobrirà el servei Vallirana-Cervelló-Barcelona, sense passar per cap altra localitat.

Aquesta nova línia, que es posarà en funcionament ja el proper 2 de maig, unirà aquestes localitat del Baix Llobregat amb la Ciutat Comtal, en menys temps del que triguen actualment les altres línies d’autobús que porten a Barcelona; ja que el Bus Exprés donarà servei a Vallirana i Cervelló sense haver de parar a Molins de Rei. Així, el trajecte s’escurçarà en 10 minuts en sentit Vallirana i 20 en direcció a Barcelona.

Ahir es va fer la presentació oficial amb presència de representants dels 2 ajuntaments, de la Generalitat i de l’empresa Soler i Sauret, acte que va incloure un desplaçament en el Bus Exprés de Vallirana a Cervelló.

Així mateix, avui divendres de 16 a 20 h de la tarda, davant de l’Ajuntament, al costat de les instal·lacions de la Policia Local, hi haurà un dels autobusos de la nova línia i es donarà informació a tots els usuaris que ho sol·licitin. Paral·lelament s’està repartint per tot el municipi un tríptic amb informació sobre el nou servei que també trobareu en aquesta pàgina.

Aquesta nova línia és fruit de l’acord entre la Generalitat de Catalunya, l’ATM, Soler i Sauret i els ajuntaments de Vallirana i Cervelló. Comptarà amb 10 noves expedicions d’anada i 9 de tornada, de dilluns a divendres, feiners de tot l’any. La línia inclou altres serveis com wi-fi gratuït, pantalla d’informació dinàmica a les principals parades, premsa gratuïta a bord, intermobilitat amb altres serveis de transport i integració tarifària.

El bus exprés circularà per les autovies B-24 i B-23, mentre que el servei convencional continuarà passant per Molins de Rei per agafar després l’A-2 i la B-23. Actualment, la línia Barcelona-Vallirana presta servei a 120.000 viatgers a l’any. La nova línia forma part de la xarxa d’autobusos d’altes prestacions Exprés.cat, serà la dissetena que es posa en funcionament a Barcelona i la vint-i-quatrena a tot Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here