Les escoles de Sant Andreu de la Barca mantindrà totes les línies de P3 el pròxim curs escolar 2016-17, segons ha confirmat la Generalitat a l’Ajuntament de la ciutat. Inicialment el Govern autonòmic va anunciar el tancament d’una línia de P3 a l’escola Sant Andreu

El consistori baixllobregatí va fer arribar el seu malestar i el dels pares i mares d’alumnes per aquesta decisió al departament d’Educació.

La setmana passada l’equip de govern va tenir una reunió amb els Serveis Territorials d’Ensenyament on va reiterar la petició formal al departament perquè reconsiderés la seva decisió i no reduís les línies de P3 a la ciutat, a la comarca i a tot Catalunya.

Les negociacions de l’equip de Govern amb la Generalitat ha donat també com a resultat la posada en marxa d’un nou grup de primer de primària al JJ Ortiz i que es reduís la ràtio d’alumnes al Josep Pla.

L’Ajuntament, com a administració corresponsable de la qualitat de l’educació pública del nostre municipi, celebra aquesta decisió del departament d’Ensenyament i reitera la seva defensa i aposta per una escola pública de qualitat.

Així, Sant Andreu de la Barca se suma a Sant Feliu, capital de la comarca, que també ha aturat els tancaments de línies previstos inicialment per la Generalitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here