Cervelló acull aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig la 18a edició de la Fira dedicada al comerç, l’empresa i les entitats que aplegarà uns 100 expositors del municipi, de localitats veïnes i, fins i tot, de fora de Catalunya

La novetat més destacada d’enguany és la incorporació de la 1a Fira del Vi en el recinte firal, amb la presència de cellers de la zona i amb diverses conferències sobre l’elaboració i la història del vi en el municipi, a més de la possibilitat de participar en un tast de vins.

La iniciativa pretén recordar el passat i la tradició vinícoles de la vila, que és porta d’entrada de la denominació d’origen Penedès.

En el marc de la Fira s’han organitzat una sèrie d’activitats i d’exhibicions de les diferents entitats i associacions del municipi, entre les quals cal remarcar la trobada gegantera amb 9 colles convidades que es farà dissabte a la tarda.

A més, durant tot el cap de setmana s’oferiran tallers demostratius dels oficis que han estat històrics en el municipi, com la ceràmica, filadora, forja i picapedrer.

Consulta el programa de la Fira

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here