El primer secretari del PSC Viladecans, Joaquin Guerrero Garcia, ha presentat la seva dimissió al càrrec, reunida la comissió executiva local de l’agrupació socialista de municipi

Guerrero ha manifestat el caràcter personal de la seva renúncia, desmarcant-se dels fets que han tingut lloc els darrers dies a Viladecans, doncs ho fa sense esperar a l’aute d’apertura del judici oral, és a dir, a què hi hagi una vista on s’esclareixin els fets. “Amb aquesta decisió tinc l’objectiu de no perjudicar la imatge del PSC Viladecans, així com la de l’acció del Govern municipal”, ha manifestat Guerrero davant l’executiva.

Prèviament, Joaquin Guerrero ha presentat la seva renúncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament de Viladecans, davant l’alcalde i el grup municipal socialista, que l’ha acceptada.

El  PSC de Viladecans ha emès un comunicat en el que s’expressa el seu agraïment públic a “la feina feta fins ara pel company Joaquin Guerrero, al capdavant de la comissió executiva local, així com la seva generositat política, conscients de l’impacte mediàtic en la imatge del PSC Viladecans pels fets succeïts en els darrers dos dies”.

A partir del proper dilluns 9 de maig i fins al pròxim Congrés del PSC, l’agrupació socialista de Viladecans serà dirigida per una comissió gestora.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here