Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà! Aquest cap de setmana, us recomanem que no us perdeu les activitats per a tots els gustos que oferirà Sant Boi. Festa Major en estat pur!

Sant Boi celebra des d’avui i fins al 22 de maig, la Festa Major 2016. El certamen tindrà enguany una alta participació d’artistes locals: cinc bars locals oferiran una nit d’actuacions de grups de música de la ciutat i col·lectius de circ i entitats de cultura popular i tradicional també estaran presents a la festa. L’apartat de noms propis de la festa està encapçalat per Fangoria (Alaska i Nacho Canut), Kiko Veneno , Gertrudis, Ramon Mirabet i Hotel Cochambre. El pregó de la festa serà a càrrec del saxofonista santboià Toni Solà (dia 20, 22 h)

Bars’n Viu

Bars’n Viu vol fer-se ressò de la vitalitat i varietat de l’escena musical santboiana. Cinc bars locals que preparen concerts al llarg de l’any (La Masia, Les Muses de Casablanca, Espai Weller de Cal Ninyo i els bars Backstage i Knaya)sumen forces per oferir el dia 19, a la plaça de l’Agricultura, una nit dedicada a la música que avui es fa a Sant Boi. Encara en l’apartat local, cal destacar que la cantant santboiana Carmen Doorá presentarà el seu nou disc “Eco” i el festival flamenc oferirà l’actuació de la “cantaora” de Huelva, Argentina. L’exhibició de Balls de Saló comptarà amb la col·laboració de l’escola de ball L’Estudi. El certamen té preparades també activitats per al públic familiar i no hi faltaran actuacions de Dj’s del Tour 40 Principales, les tradicionals sardanes, les jornades castellera i gegantera, la trobada de puntaires o el Piromusical, que posarà el punt final a la Festa Major 2016.

Tres espais

Durant els dies de la festa la plaça de l’Ajuntament es convertirà en una sala de ball improvisada amb la música i l’ambient que oferiran les orquestres Selvatana i Cimarrón. La plaça de l’Agricultura esdevindrà l’espai de la programació musical, amb Kiko Veneno al capdavant. I el parc de la Muntanyeta acollirà la sofisticació de la música electrònica de Fangoria.

Teatre musical

Els espectacles musicals “The Funamviolistas” i “Improshow”, a Can Massallera, complementaran les actuacions previstes. El primer ha estat premiat amb el Max de les Arts Escèniques com a millor espectacle revelació de 2014. Les dues funcions formen part de la Temporada d’Arts Escèniques i Música de gener a juny.

Per a les famílies

Com en altres ocasions, la Fira del Joc i l’Aventura serà un espai permanent d’activitats familiars al parc de la Muntanyeta.Espectacles de circ, amb els Malabandboi, animació i una nova edició de Daltabaix, en què nens i nenes de diferents escoles de música faran actuacions musicals al carrer, formen part d’aquest apartat de la festa.

Animals de companyia

El dia 22 el Parc de la Muntanyeta acollirà la I Jornada d’Animals & Cia, amb moltes activitats per a tota la família: una gimcana familiar i tallers sobre tinença responsable d’animals i comunicació felina, entre altres, i una mostra d’entitats dedicades als animals de companyia.

Programa de la Festa Major 2016

Programa Festa Major 2016 descarregar document 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here