La plaça Generalitat acollirà la primera edició del festival, que donarà a conèixer projectes del Laboratori cívic d’emprenedora i economia social Coboi

Demà dimarts 14 de juny se celebra el primer CoBoi Fest, un festival de petit format d’innovació i economia social i solidària de Sant Boi. 

Els projectes participants en la 3a Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi es presentaran en una fira i hi haurà també tallers, concerts i altres activitats.

La plaça de la Generalitat es transformarà durant la tarda del 14 de juny en una fira de projectes d’economia i innovació social que treballen en els àmbits de la infància, la identitat, el medi ambient, la gent gran, la cultura, els negocis o l’esport. 

El festival tindrà lloc entre les 16 i les 20 hores i la presentació de projectes començarà a les sis de la tarda. 

Amb el lema CoEvolucionem Sant Boi , CoBoi Fest reivindica la necessitat de treballar de forma col·laborativa i oberta mentre es fomenta un desenvolupament econòmic més sostenible i centrat en les persones, d’acord amb la filosofia de treball característica del Laboratori Cívic d’Emprenedoria i Economia Social Coboi.
El projectes que es presentaran durant el festival han estat acompanyats per CoBoi per fer realitat iniciatives que aportin valor alhora social i econòmic . Tenen en comú el fet d’haver nascut i crescut ha CoBoi, que proposen solucions innovadores mitjançant la col·laboració de diferents col·lectius i que busquen un impacte directe i sostenible per millorar un determinat aspecte de la realitat social.
Al llarg de l’acte de presentació també s’anunciarà la pròxima posada en marxa de la 4a llançadora de projectes i s’animarà la població de Sant Boi a presentar-hi les seves iniciatives.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here