“Una reforma de la Constitució que millori l’encaix de tots els espanyols? Per què no? Ara bé, no farem cap canvi per acontentar els independentistes. La reforma no podria incloure mai el dret a l’autodeterminació”, ha declarat el ministre en funcions des del Prat de Llobregat

Així de clar s’ha expressat el candidat del PP per Catalunya a les eleccions del 26J. “El nom no fa la cosa. En bona mesura ja som un Estat Federal”, ha sentenciat.

Preguntat per la política de pactes que el seu partit portarà a terme, Jorge Fernàndez Díaz, malgrat no voler posar línies vermelles, s’ha negat a pactar amb “Podem i els partits que volen trencar Espanya”. En canvi, s’ha mostrat favorable a arribar acords amb aquells partits que, segons Díaz, comparteixen una visió semblant d’Espanya, com el PSOE i Ciutadans.

El ministre d’interior en  funcions també ha volgut enviar un missatge al líder del PSOE, Pedro Sànchez, i l’ha emplaçat a acabar amb la seva estratègia de veto al PP.

Preguntat pels Centres d’internament d’immigrants (CIES), el dirigent popular ha assegurat que aquests centres estan sempre sotmesos a control judicial i que l’estància en aquests centres és molt inferior a la marcada per la llei.

Fernàndez Díaz ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa a la ciutat llobregatina del Prat, en un to conciliador amb PSOE i Ciutadans però molt crític amb la resta de partits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here