Ja està en marxa una nova edició de la campanya de promoció de la comarca del Baix Llobregat De Ruta amb el TRAM, que dona a conèixer les diferents propostes d’activitats, visites i restaurants del Baix Llobregat per on passa el tramvia (línies T1, T2 i T3), a més d’oferir descomptes i promocions especials

Així mateix, el passat dissabte 18 de juny el Consorci de Turisme va realitzar una ruta per a bloggers interessats en conèixer d’una forma molt divertida alguns dels atractius que ofereixen descomptes i promocions de la Ruta del Tram.

El recorregut va començar amb un showcooking al restaurant Diván de los Sentidos de Cornellà, seguidament es va realitzar una visita teatralitzada molt original al Parc de Torreblanca, on els bloggers van fer un viatge sorprenent en el temps al jardí romàntic dels senyors de l’antiga finca de Torreblanca, la ruta va continuar per Sant Feliu amb una parada a Can Bertrand i el Palau Falguera, i va finalitzar amb una degustació de la gastronomia del restaurant Aire ubicat als jardins del Palau.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com en les diferents plataformes del TRAM i del Consorci de Turisme. Per beneficiar-se dels descomptes, les persones usuàries han d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el seu correu electrònic. Una vegada tinguin la promoció activada, la poden imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests aplicaran el descompte directament.

Font: Consell Comarcal del Baix LLobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here