Les previsions apunten a un total de 2,7 milions de visitants en el seu primer any d’obertura. El 15 de setembre se celebrarà un Fòrum d’Ocupació per posar en contacte els candidats residents a la zona amb les marques que obriran al centre

NEINVER, companyia espanyola operadora de centres outlet a Europa, ha anunciat que Viladecans The Style Outlets, centre desenvolupat sota la joint venture de NEINVER i TH Real Estigues, obrirà les seves portes el proper 27 d’octubre.

Hores d’ara està finalitzant la construcció de la primera fase de l’outlet conforme als terminis previstos un gran centre que disposarà de més d’1.700 places d’aparcament i de punts de càrrega per a vehicles elèctrics. 

L’espai comptarà amb altres instal·lacions i serveis que faciliten els accessos per als vianants i en transport públic, com un aparcament per a bicicletes amb un àrea per realitzar petites reparacions, carril bici connectat directament amb el nucli urbà de Viladecans, estació de Renfe Rodalies al costat de l’entrada a l’outlet i diverses línies d’autobusos interurbans que connecten amb l’aeroport del Prat i altres punts de l’àrea metropolitana. 

En aquest sentit, cal subratllar la recent inauguració del nou pont en la Carretera de la Vila així com el nou viaducte de la C-32, que milloren els accessos i donen continuïtat a la urbanització entre l’outlet, el casc urbà de Viladecans i el Camí del Mar que connecta amb la C-31 i les platges del Baix Llobregat.

L’oferta gastronòmica, terrasses i àrees de descans completaran l’experiència de compra en aquest centre a l’aire lliure envoltat de zones enjardinades.

Les previsions apunten a un total de 2,7 milions de visitants en el seu primer any d’obertura, entre els quals s’inclouen els visitants estrangers. Per incentivar el turisme de compres, el centre oferirà paquets especials per a grups i implementarà serveis específics com a punt d’informació turística amb atenció multilingüe, oficina de devolució de l’IVA, guarda-equipatge o sales de reunions. A més, un servei d’autobusos connectarà el centre outlet amb l’aeroport del Prat, la terminal de creuers de Barcelona i diversos punts del centre de la ciutat.

Viladecans The Style Outlets aposta per generar un positiu impacte econòmic a la zona i convertir-se en un eix dinamitzador de la comunitat local gràcies entre uns altres, a la previsió de generar fins a 1.300 llocs de treball –entre directes, indirectes i induïts, una vegada s’hagi obert la segona fase -.

Amb motiu de l’obertura del nou centre, NEINVER engegarà un Fòrum d’Ocupació que se celebrarà el 15 de setembre. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure l’ocupació de la zona i facilitar un punt de trobada entre les marques que estaran presents al centre i els candidats que vulguin optar a ofertes d’ocupació relacionades amb les vendes i l’atenció al públic.

Les persones interessades a participar han de presentar la seva candidatura abans del 7 d’agost a través de la web http://forodeempleo.viladecans.thestyleoutlets.eshttp://forodeempleo.viladecans.thestyleoutlets.es

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here