La certificació acredita la qualitat del servei de les instal·lacions ubicades a la platja i de la seva gestió

La platja de Gavà ha revalidat per sisè any consecutiu la ‘Q’ de Qualitat Turística que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). El distintiu, que han obtingut un total de 12 platges catalanes, acredita la qualitat del servei de les instal·lacions ubicades a la platja i de la seva gestió. 

Així, l’ICTE ha valorat positivament els serveis de neteja; els dispositius de seguretat, salvament i primers auxilis; els serveis d’informació; els accessos a la zona de bany, els serveis higiènics, i els serveis dels establiments d’oci. 

Amb la ratificació de la ‘Q’ de Qualitat Turística i la recuperació aquest estiu de la Bandera Blava, la platja de Gavà garanteix als seus visitants els màxims estàndards de qualitat.

Entre les novetats d’aquesta temporada de banys a la platja de Gavà que han contribuït a obtenir un any més la ‘Q’ de Qualitat Turística en destaca el Punt d’Informació Turística, ubicat en un mòdul nou i funcional a tocar del monument de la Vela, on el visitant pot trobar tota la informació de l’oferta cultural, gastronòmica, comercial i de lleure de Gavà així com un plànol on es detallen tots els punts d’interès.

El dispositiu de vigilància, salvament i socorrisme també ha incorporat nous serveis com ara la cadira de vigilància del carrer de Pals i un vestuari per a persones minusvàlides al carrer de Premià, on també s’ha reubicat a la sorra el lloc de socors.

Aquest estiu també s’ha posat en marxa el Pla de Mobilitat Sostenible a la Platja per minimitzar els embussos i els problemes d’estacionament. Una de les accions incloses en aquest pla va ser la posada en servei, durant els caps de setmana i festius de juny i juliol, d’un servei de bus llançadora gratuït entre el Parc Comercial Barnasud i la platja.

Altres accions incloses al pla municipal i que es mantindran durant tota la temporada de platja han estat l’habilitació d’una zona d’estacionament regulat a l’avinguda Europa número 36 amb capacitat per a 115 vehicles; el reforç de la vigilància policial i del servei de grua, a més de la instal·lació d’un dipòsit de vehicles a l’avinguda d’Europa i un nou ‘bicibox’ per promoure l’ús de la bicicleta per anar a la platja.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here