Aquest proper 16 de setembre s’inaugura oficialment el Setembre Slow amb una xerrada del pagès i activista social Josep Pàmies

Fer-nos amb el control del nostre temps i dedicar-lo a aquelles activitats que ens permetin desenvolupar-nos a nivell personal, i reivindicar, al cap i a la fi, valors com la qualitat de vida i la defensa dels trets identitaris. Aquestes idees es troben darrera del moviment Slow al què Begues es troba adscrit mitjançant la seva pertinença a la xarxa internacional CittàSlow. Amb l’objectiu de donar a conèixer aquest moviment i el que implica, al llarg d’aquest mes de setembre l’Ajuntament promou una vintena d’activitats sota el nom de Setembre Slow.

Aquestes s’iniciaven aquest passat cap de setmana una demostració d’orfebreria i dos tallers: un de mòbils amb càpsules de cafè reciclades i un de confecció de cortina de macramé el passat diumenge i continuaran en els propers dies amb l’inici d’una exposició de llibres sobre el moviment Slow a la Biblioteca La Ginesta i amb el Beer&Food Festival d’aquest divendres dia 9 de setembre.

En tot cas l’inici oficial al programa serà divendres 16 de setembre amb la xerrada que el pagès i activista Josep Pàmies oferirà al voltant de la capacitat curativa de les plantes. Al llarg del mes també podrem prendre part de propostes com una demostració d’escriptura tradicional japonesa, d’un concert de música ragg, d’una ruta al voltant del patrimoni de pedra seca del que disposa Begues o de diferents tallers com el que es dedicarà al tast de vins.

Els restaurants de Begues per la seva banda també han volgut sumar-se a la iniciativa i ho han fet a través dels menús Slow. En total són set establiments de la població els que ofereixen propostes dissenyades al voltant d’aquest moviment.

Font: Ajuntament de Begues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here