NEINVER, el segon operador de centres outlet a Europa i líder a Espanya, obrirà les portes del primer centre outlet de l’àrea metropolitana de Barcelona, Viladecans The Style Outlets el proper 27 d’octubre

Amb una inversió de més de 80 milions d’euros, i la previsió de creació de 1.300 llocs de treball, Viladecans The Style Outlets comptarà amb una oferta transversal que inclou la presència de firmes catalanes com Cottet, Desigual, Etxart & Panno, o Textura, així com d’altres marques nacionals i internacionals com Adidas, Adolfo Domínguez, Camper, Gant, Nike o Sketchers, entre altres.

Els establiments de moda, calçat, esport, complements i llar es sumen a l’oferta de restauració del centre, que comptarà amb les firmes Santa Gloria, UDON o La Farinella, a més d’altres conceptes gastronòmics de qualitat. Completaran l’oferta diferents serveis adicionals per a les famílies, com zones de joc per a nens, facilitats per a les mascotes, pàrking per a bicicletes o sala de lactància.

Les obres de construcció del futur outlet avancen segons lo previst i es troben ja a la seva fase final.

Els turistes es beneficiaran de diferents serveis com devolució immediata de l’iva per a persones procedents de fora de la Unió Europea, servei d’autobusos llançadora que connectarà amb Barcelona (Plaça Catalunya, Plaça Espanya i, en temporada alta de creuers, amb Plaça Colom).

El centre també ultima els tràmits per a l’obertura d’una oficina de turisme que proporcionarà informació turística del Baix Llobregat i tota Catalunya. A més, l’excel·lent ubicació de l’outlet -a tan sols 15 minuts de Barcelona i a 10 de l’aeroport del Prat-, permetrà al turista poder combinar en un mateix dia, les compres amb altres activitats a la ciutat de Barcelona i al Baix Llobregat, com els Espais Naturals del Delta del Llobregat, la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, o les platges del Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

Viladecans The Style Outlets es convertirà en un nou focus d’atracció turística i dinamització comercial per la comarca del Baix Llobregat i per la província de Barcelona, gràcies a la seva localització estratègica, una oferta transversal, i descomptes mínims del 30% durant tot l’any.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here