L’Ajuntament molinenc ha anunciat possibles baixades puntuals de la pressió de l’aigua, degut a que només opera la xarxa d’ATLL, ja que han deixat d’utilitzar temporalment la del pou del Pla

Alguns habitatges situats entre la via del tren i el riu de Molins de Rei, poden notar aquests dies alguna baixada de pressió puntual en el subministrament d’aigua. 

El motiu és que el consistori molinenc ha realitzat alguns canvis en la xarxa de distribució per garantir la màxima qualitat de l’aigua potable que subministra.

En el darrer control preventiu realitzat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya per analitzar la qualitat de l’aigua, s’ha tornat a detectar un augment dels nivells de concentració de diuron, un herbicida.

Per aquest motiu, i tal i com ja va fer el passat mes de juny, l’Ajuntament ha procedit a servir aigua exclusivament de la xarxa d’ATLL, deixant d’utilitzar el pou del Pla.

Aquesta actuació pot provocar alguna baixada de pressió puntual en el subministrament d’aigua en alguns habitatges situats en edificis alts entre la via del tren i el riu. 

En qualsevol cas, l’Ajuntament de Molins de Rei assegura que l’aigua és totalment potable i que es pot utilitzar per a tots els usos sense excepció.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here