La prova, un clàssic a la recta final de la temporada, se celebrarà aquest diumenge i incorpora coma novetat la modalitat per parelles en totes les distàncies
El Triatló de Gavà és una de les cites clàssiques del calendari. Cita obligada per a molts a la recta final de la temporada, la competició torna, un any més, al circuit Santander Triathlon Sèries.

Programat per aquest diumenge, el triatló estarà disponible en tres distàncies: supersprint (modalitat individual, parelles i 123), sprint (individual, parelles i relleus) i olímpica (individual, parelles i relleus). A més, s’estrena el Triatló en distància supersprint, que esdevé una oportunitat perfecta per la el debut de les dones esportistes.

La novetat és la modalitat en parelles que consisteix que dos participants completen el triatló junts des de la sortida fins a la línia de meta. El triatló per parelles es va estrenar l’any passat en la distància supersprint, però aquest any estarà programada en les tres distàncies. En cadascuna d’elles hi haurà una classificació específica d’aquesta modalitat. En aquesta línia, el supersprint també oferirà aquest any la modalitat 123, en la qual tres persones realitzaran junts el triatló.

No faltarà l’opció de completar el recorregut individualment o per equips de relleus amb l’objectiu de donar cabuda a tot tipus d’esportistes.
Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here