Aquest cap de setmana comencen els actes previs a la celebració de la Festa de Tardor, que concentrarà el gruix de les activitats del divendres 7 al dimecres 12 d’octubre. Música, l’assaig del seguici i un espectacle infantil són alguns dels actes programats per escalfar els motors de la Festa que dóna la benvinguda a la tardor

El diumenge 2, de 10 a 15 h, la plaça de la Vila s’omplirà de parades amb motiu de la celebració d’una nova edició del “Comerç al carrer!”, el mercat organitzat pel Consorci de Comerç de Sant Feliu. Al voltant de 40 comerços posaran a la venda tot tipus de productes a bon preu per posar fi a la temporada de rebaixes d’estiu.

El mateix diumenge, a les 12 h, es farà l’assaig general del seguici a la plaça de Lluís Companys, on també es podran comprar barrets, mocadors, ulleres i figures de les colles de la Festa de Tardor. A les 12 h, la Companyia La Pera Llimonera presenta l’espectacle “Plors de cocodril” al Centre Parroquial, en el marc del 34è Cicle d’Espectacles Familiars de la Xarxa. Un altre dels plats forts de la jornada serà la celebració de l’espectacle “La Biblioteca a l’Auditori”, que s’iniciarà a les 18 h al Palau Falguera.

D’altra banda, el dijous 6 d’octubre s’inaugurarà a la planta baixa del Palau Falguera l’exposició “Castellers de Sant Feliu, 20 anys fent castells”. I ja a partir del divendres 7 d’octubre, a les 19.45 h, tindrà lloc el lliurament del Mocador d’Honor des del balcó de l’Ajuntament, acte que donarà el tret de sortida a la Festa de Tardor 2016 en majúscules.

Podeu consultar el programa de la Festa de Tardor aquí.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here