La periodista de TV3 Mireia Vicente apadrinarà el Torneig, que es realitzarà de 9:30 a 14 hores al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell

Mireia Vicente, redactora d’esports a TV3 i periodista encarregada de la cobertura dels Jocs Olímpics, farà la sacada d’honor al 7è Torneig de Futbol Sala Inclusiu, organitzat pel Club Social Punt de Trobada de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord (AFASM), amb el suport de l’Ajuntament de Martorell. L’esdeveniment tindrà lloc dissabte 1 d’octubre al Pavelló Esportiu Municipal, de 9.30 a 14.00h, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

L’esdeveniment esportiu té com a objectiu “crear un espai on les persones que pateixen un trastorn mental puguin compartir un matí d’esport amb la resta de la comunitat en un ambient totalment normalitzat i així lluitar contra l’estigma que pateix aquest col·lectiu”, segons ha explicat Roger Trilles, educador del Club Social Punt de Trobada.

El torneig, gratuït, sense ànim de lucre i organitzat amb voluntaris, comptarà amb la participació de 16 equips, ja inscrits prèviament i formats tant per persones que pateixen trastorns mentals com per la resta d’esportistes que hagin decidit apuntar-s’hi i participar-hi.

Enguany, i per tercer cop des que s’organitza el Torneig, hi participarà l’equip ‘Ajuntament de Martorell’, format per regidors dels grups polítics representats al consistori, tant del govern com de l’oposició. Des del Club Social Punt de Trobada es valora aquest gest de manera molt positiva, ja que “és una bona forma de mostrar a la ciutadania que hi ha prioritats que tothom comparteix”.

Els partits tindran una durada de 10 minuts, seguiran la normativa i seran arbitrats de manera voluntària per àrbitres i jugadors d’aquest esport, provinents del Club Futbol Sala 5 de Martorell.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here