L’1 d’octubre el barri de Can Calders s’omplirà de festa amb motiu de la celebració d’una quinzena d’activitats que convidaran la ciutadania, i en especial la gent del barri, a sortir al carrer i a gaudir de la festa més popular del barri. Un any més, la riera de la Salut i l’espai que hi ha al davant del Centre Cívic Les Tovalloles seran l’escenari de bona part dels esdeveniments, tot i que també hi haurà activitats com el correfoc o la tabalada que recorreran diferents carrers de l’entorn

La celebració començarà a les 10.30 h amb la tabalada infantil. A més, durant tot el matí es podrà visitar la Mostra d’entitats i els més petits podran participar en tallers i activitats infantils i juvenils, organitzats pel Club d’Esplai Diversitat Lúdica i la Casa d’Oficis d’Animadors Socioculturals de Treball als Barris. També es farà una masterclass de zumba i es podrà gaudir dels balls de country i de les danses urbanes de la Cia. Blackout.

A partir de les 14 h tots els assistents podran degustar les tradicionals migas i agafar forces per continuar gaudint de la festa. La programació de la tarda inclou espectacles d’animació infantil, un berenar popular, un espectacle de ball a càrrec del grup Pocket’s, una tabalada infantil pels carrers del barri, i un correfoc infantil. Tancarà la festa un concert amb el grup santfeliuenc Permiso de la Dama, seguit de la discoteca mòbil fins a les 2 h de la matinada.

Trobada de diables infantils i 15 anys dels Petardons i Petardones

En el marc de la festa es durà a terme la 2a Trobada de Diables Infantils del Baix Llobregat, en la qual participaran una dotzena de colles de diferents municipis de la comarca. La colla amfitriona són els Petardons i Petardones de Can Calders, que enguany celebren 15 anys.

Acompanyats de la resta de grups de foc protagonitzaran un correfoc infantil que sortirà a les 20.30 h de la plaça de les Roses, per acabar cap a les 22 h a la riera de la Salut.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here