Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà! Aquesta setmana recomanem que no us perdeu la Festa de Tardor de Sant Feliu, que comença aquest divendres i s’allargarà fins al 12 d’octubre

Des d’aquest divendres 7 i fins al dimecres 12 d’octubre, Sant Feliu celebra la Festa de Tardor 2016 amb un programa farcit de propostes per a tots els públics amb música, esports, cultura, foc i espectacles.

Enguany, en el marc de la festa es commemoren els aniversaris d’algunes de les colles, una mostra de la consolidació de la festa a la ciutat. Els Trabucaires fan 30 anys, els Castellers i els Ceballuts 20, i els Petardons i Petardones de Can Calders, 15. Els Castellers ho celebren amb un documental, la Trobada Castellera del Baix Llobregat i una exposició que es podrà visitar al Palau Falguera fins al 16 d’octubre.

Com és tradició, la Festa començarà amb el lliurament del Mocador d’Honor des del balcó de l’Ajuntament el divendres 7, a les 19.45 h. Enguany rebrà el Mocador Núria Diez, per la seva dedicació a les colles i per haver transmès l’esperit de participació de la Festa de Tardor, amb el seu entusiasme i sentiment cultural i municipal. A continuació, trabucaires, diables, gegants, tabalers i altres colles i bèsties començaran el tradicional seguici, una cercavila popular percarrers de la ciutat.

Al llarg de sis dies la ciutat gaudirà de la seva festa més popular i gràcies a la col·laboració de més de 90 entitats, associacions i colles un ampli programa d’activitats omplirà diversos espais de la ciutat. A més, durant tots els dies de festa estarà oberta la fira d’atraccions al carrer Mataró.

Consumicions i tapes a bon preu amb el ‘Canya Sant Feliu’

Per sisè any consecutiu, la Festa de Tardor repeteix la campanya ‘Canya Sant Feliu‘. Una cinquantena de bars i restaurants de la ciutat ofereixen fins al dimecres 12 d’octubre una canya de cervesa i una tapa per només 2 €.

Fira d’adopció d’animals de companyia abandonats

El dimecres dia 12 durant el matí la fira d’adopció d’animals s’instal·larà a l’espai exterior del Centre Cívic Les Tovalloles, a la riera de la Salut, amb l’objectiu d’intentar trobar una família a gossos i gats abandonats.

‘Apadrina un tro’ tancarà amb una tronada final la Festa de Tardor 2016

La iniciativa “Apadrina un tro“, organitzada per la Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS) amb el suport de l’Ajuntament, s’ha posat en marxa aquest any per cloure amb una gran tronada la Festa de Tardor 2016. La tronada final de la Festa tindrà lloc el dimecres 12 d’octubre, a les 21.30 h, a l’aparcament del Casal de la Gent Gran.

Concursos de fotografia

En el marc de la Festa de Tardor 2016 se celebren dos concursos de fotografia que pretenen animar tothom a viure amb més intensitat la festivitat. L’objectiu és aconseguir captar, ja sigui amb el telèfon mòbil, la càmera o altres dispositius electrònics, una imatge de la Festa de Tardor que destaqui per la seva singularitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here