Nacho Cáceres va arribar primer en la cursa dels 21 quilòmetres (1h08:34), mentre que Carles Castillejo es va imposar en la de 10 amb un crono de 38:47

El corredor olímpic Carles Castillejo (CA Adidas) s’ha proclamat, amb un registre de 32:20 minuts, vencedor en categoria masculina sobre la distància dels 10 km de la 12ª edició de la Marató del Mediterrani que s’ha disputat entre les localitats de Gavà i Castelldefels aquest dimecres Aquest any ha comptat amb més de 2.000 corredors en la línia de sortida.

Per la seva banda, la corredora de La Garriga, Silvia Segura, ha revalidat, amb un crono de 38:47 minuts, el seu triomf en els 10 km. de la passada edició.

En la distància de la Mitja Marató, en categoria masculina, s’ha imposat l’olímpic Nacho Càceres, amb un temps d’1h.08:34. En la femenina, la italiana Giulia Rigodanza, de 27 anys i vencedora en els 10 km en 2014, s’ha imposat amb un registre d’1h.24:53.

Castillejo (CA Adidas), de 38 anys, vigent campió d’Espanya de marató i de mitja marató al 2015, que venia de guanyar la Cursa de la Mercè de Barcelona, va mantenir una dura pugna amb Benito Ojeda, al que va superar en 36 segons a la meta (32:56). La tercera posició va ser per a Miki Solé (Ríos Running), amb 32:59.

Silvia Segura va dominar de principi a fi en els 10 km. femenins superant Cristina Silva, que va ser segona amb un temps de 40:26 minuts. La tercera posició va ser per a la tarragonina, Cristina Solé, amb 41:19 minuts.

Nacho Cáceres es va imposar de manera còmoda en la Mitja Marató. Amb el seu registre d’1h.08:34, superant en gairebé minut i mig el triatleta José Manuel Vieito (Kalenjins) que va entrar segon amb 1h.10:02, després d’una gran remuntada en la qual deixava enrere Carles Montllor (1h.10:10), entrenat per Castillejo i el propi Càceres.

Giulia Rigodanza va serla guanyadora femenina en imposar-se en gairebé un minut a l’etíop resident a Espanya, Degitu Jebesa, segona amb 1h.25:50. La tercera posició va ser per a María José Gajete (CA Sant Boi) amb 1h.26:52.

En la marató per parelles, l’equip format per José Luis Cruz i Enric Roure es va imposar en categoria masculina amb un temps conjunt de 2h.25:35. En categoria femenina, la victòria va ser per al duo Rosa María Trapé i María Ruiz, amb un registre de 2h:47:55.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)