El cicle de diàlegs ‘Quina Europa vols’? pretén implicar la ciutadania i obrir una reflexió amb alcaldes i alcaldesses i representants locals

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas; i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas; participaran el proper Dijous 20 d’octubre al diàleg: ‘Quina Europa vols?’ que abordarà els reptes de futur de la Unió Europea amb la seva ciutadania. L’acte forma part d’un cicle de trobades municipals que ha impulsat la Comissió Europea amb l’objectiu d’implicar la ciutadania en el debat sobre el futur de la UE.

Fins ara s’han fet prop d’una trentena d’aquests diàlegs ciutadans, que en tots els casos van acompanyats  d’activitats paral·leles per donar a conèixer què és i què fa la Unió com ara exposicions, conferències o visites en centres escolars.

Quina Europa vols? – debat ciutadà sobre la UE

Quan: Dijous 20 d’octubre a les 18:30h

On: Sala de Can Pasqual (Carrer Cavallers, 26 d’Esparreguera).

El cicle de diàlegs ‘Quina Europa vols?’ té l’objectiu d’escoltar l’opinió de la ciutadanía sobre els principals reptes que encara la UE i explicar quines són les prioritats que ha fixat la Comissió Europea per als propers anys. El  creixement i l’ocupació, el canvi climàtic, la política migratòria, el mercat únic digital o l’acció exterior són alguns dels temes que s’aborden en aquestes sessions que tindran lloc els propers mesos en diversos municipis de Catalunya i les Illes Balears i que compten amb la participació de representants de les institucions europees i del món local.

Han participat en el cicle Quina Europa Vols? pobles i ciutats d’arreu de Catalunya i les Illes, des de la Val d’Aran fins a Tortosa, i des de Figueres fins es Mercadal.

Diàleg a les xarxes socials

El debat sobre els reptes de la UE també es podrà seguir a les xarxes socials, amb l’etiqueta #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin podran compartir les seves opinions abans, durant i després del debat.

Més informació

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here