CordiBaix és una entitat comarcal que que treballa per a la inserció laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental al Baix Llobregat. Amb la Commemoració del Trentè Aniversari de CordiBaix es presentarà el disseny del nou logo i la nova web de la Federació i serà el començament d’un any ple d’activitats i nous reptes. Aquest 21 d’octubre tindrà lloc l’acte de celebració a Sant Joan Despí 

Cordibaix, Federació d’entitats de persones amb discapacitat i trastorn mental del Baix Llobregat, és una entitat sense afany de lucre declarada d’utilitat pública, que desenvolupa projectes sociolaborals des de 1987 al servei de la comarca.

En el seu 30è Aniversari s’han programat diferents d’activitats i en aquesta nova etapa s’ha de renovar la imatge de la Federació amb noves eines i recursos per a les persones i les entitats que la conformen. 

L’inici de l’any commemoratiu amb l’acte “ARA QUÈ EN FEM 30” es durà a terme el proper 21 d’octubre a les 11: 30h a la sala d’actes de l’Àrea de Serveis a la persona, (Av. Barcelona nº 41, Sant Joan Despí, Barcelona)

Es presentarà la nova imatge corporativa, així com la nova web,el nou logo, i diverses activitats que s’aniran realitzant al llarg d’aquests mesos fins al Juny de 2017. Exposicions, jornades de networking i una campanya de reconeixement per a empreses col·laboradores, entre d’altres actes.   

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here