El PSC reclama que es comencin a aplicar les partides previstes, en referent a les inversions a la comarca del Baix Llobregat

El PSC del Baix, reunit en el secretariat, ha decidit demanar a la Generalitat l’execució de les partides per a la comarca del Baix Llobregat que es contemplen en els pressupostos i que van des d’inversions en infraestructures, a educació (escoles bressol), sanitat i habitatge.

Tal i com ha explicat el Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, “en un moment en que el preu del lloguer està més alt que mai i que accedir a una hipoteca és encara complicat, són necessàries ajudes per poder continuar o encetar el projecte de vida de molts ciutadans i ciutadanes”. En aquest sentit Poveda ha demanat que es comencin a aplicar les inversions previstes en la utilització dels pisos buits i les ajudes al lloguer, “en especial per a les persones més necessitades”, ha explicat.

A més, el primer secretari exigeix a la Generalitat “que els diners recaptats pels impostos als habitatges buits d’enitats financeres i grans tenidors del Baix llobregat es facin públics i que s’apliquin a polítiques d’habitatge a la comarca”.

El PSC del Baix Llobregat vetllarà pel compliment de les inversions que recauen a la comarca tot i que consideren que els pressupostos són “decebedors i continuistes” i “deixen de banda moltes de les necessitats dels i les nostres ciutadanes”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here