L’Ajuntament d’Esplugues ha decretat tres dies de dol per la mort de Carme Chacón, que va ser regidora entre 1999 i 2007 i va exercir el càrrec de primera tinenta d’Alcaldia entre 1999 i 2003

Entre 2003 i 2007, Chacón va compatibilitzar l’acta de regidora amb la vicepresidència del Congrés dels Diputats. Després va ser la primera dona ministra de Defensa amb el govern de José Luis Rodríguez Zapatero. 

Durant aquests dies, estarà instal·lat també un llibre de condolences a l’entrada de la Casa Consistorial perquè la ciutadania pugui retre homenatge la política espluguina, que ha mort sobtadament a Madrid als 46 anys. A més, les banderes onejaran a mig pal.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha manifestat que la mort de Chacón “ens deixa un buit enorme a totes les persones que l’hem coneguda i l’hem tractada. Una dona insubstituïble per la seva vàlua humana i política. D’ella hem après moltíssim i la seva petjada serà inesborrable”.

En els propers dies està previst celebrar un Ple extraordinari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here