El passeig Marítim va estrenar aquest dijous un element del mobiliari urbà que crida l’atenció per les seves inusuals dimensions

L’Ajuntament de Castelldefels ha instal·lat un banc de grans dimensions al passeig Marítim, a l’alçada del carrer 11, un element arquitectònic singular que vol sorprendre la gent que hi passeja i que té la intenció de servir d’atracció i esdevenir un nou emblema desenfadat i singular de la platja de Castelldefels.

Aquest ‘banc per a gegants’ vol convertir-se en un nou punt de referència per al veïnat i per als visitants, i ja està fent la funció d’atracció per a nombroses persones que s’hi fan fotografies. El nou banc, de cinc metres de llarg i 1,2 m. d’alçada de seient, és al costat de l’Oficina municipal de Turisme, sobre una de les plataformes de fusta que ja existien.

L’emplaçament i l’orientació d’aquest element singular del mobiliari urbà —d’esquena al mar però en un angle obert— busca oferir a fotògrafs i fotografiats l’oportunitat de tenir un record emmarcat en el paisatge propi de la platja de Castelldefels: les dunes, el mar, les muntanyes i la sortida i la posta del sol.

El regidor d’Urbanisme i Obres, Ramon Morera, diu que és un element arquitectònic que atraurà a les persones que s’apropen a la platja: “és una aportació innovadora al paisatge del front costaner, que té la singularitat de reproduir els altres bancs d’aquella part de la ciutat, però fet a una escala més gran que l’habitual”.

L’escultura ha estat confeccionada per fusters i ferrers de la ciutat. “És una escultura senzilla, però cridanera. Penso que ara tenim un passeig una mica més divertit que el que temíem fins ara”, conclou el regidor.

Dimecres al vespre, mentre s’acabava d’eixugar el vernís, ja s’hi feien fotos.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here