Durant els dies 21, 22 i 23 d’abril a la Plaça Blanes era el centre del món de la Carxofa Prat. La quarta edició del FiraTapa, organitzat per l’AGT [Associació de Gastronomia i Turisme] i l’Ajuntament del Prat, va tornar a ser una festa gastronòmica i cultural que culmina un Mes de la Carxofa Prat ple d’activitats

Quarta edició i nou èxit. Més de 9500 tapes venudes el 21, 22 i 23 d’abril són el testimoni que la Carxofa Prat continua sent un alicient gastronòmic de primer ordre per atraure tant als pratencs com a públic d’altres ciutats i comarques, que han trobat al FiraTapa una cita fixa del calendari de primavera.

L’esdeveniment va reunir a 13 restauradors del Prat en un espai que va reunir a diferents agents de la cultura del ciutat, com els Castellers del Prat o el grup Krestatum, als que es van afegir tota una programació de música en directe que va fer les delícies del públic.

Tot plegat, un conjunt d’ingredients que van afegir més sabor a les tapes que van servir els restauradors participants, testimonis de totes les possibilitats que ofereix un producte com la Carxofa Prat, que ja comença a acomidar-se, deixant pas a altres productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Tot esperant la finalització del QuintoTapa Carxofa Prat el proper 1 de maig, el Fira Tapa es un preludi del tancament del Mes de la Carxofa Prat, que durant dos mesos ha ocupat el calendari d’activitats gastronòmiques com el Març Gastronòmic, l´Escarxofa & Jazz o la Carxofada Popular, que han tornat a servir per donar difusió de la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari i dels atractius turístics del Prat i del Delta del Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here