El Pregó de la Rosa marcarà el tret de sortida de les Festes de Primavera. Serà el divendres 12 de maig, a les 19 h, a l’Auditori del Palau Falguera, en un acte obert a tota la ciutadania. Enguany el pregoner és Joan Dausà, músic i actor santfeliuenc

Per Joan Dausà tot va començar fa set anys com un joc entre amics, i el primer disc JO MAI MAI i la seva gira van acabar esdevenint una de les sorpreses dels últims anys: més de 80 concerts que van culminar en un Palau de la Música amb entrades exhaurides, i un Premi Gaudí a la millor música original per la BSO de “Barcelona, nit d’estiu”. 

Després va venir la gira del seu segon disc, ON SERÀS DEMÀ?, (70 concerts més, entre ells un Liceu ple de gom a gom) i el Premi Enderrock a la millor cançó d’autor del 2014 per la cançó que donava nom al disc. El desembre de 2015 va tancar una etapa inoblidable, amb dos Palau de la Música consecutius i de nou amb les entrades exhaurides. Un directe que li valdria el seu segon Premi Enderrock. 

Ni ell mateix sap què l’espera d’ara en endavant. Ara toca celebrar-ho, diu, viatjar oferint concerts a l’estranger i ‘deixar espai perquè la vida torni a proposar’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here