Aquesta setmana es va celebrar a Cornellà el debat “La Salut és un dret”, organitzat pel Forum Social del Baix Llobregat (FSBLL), per exigir que l’atenció primària sigui l’eix del sistema sanitari

El proper dimecres 14 de juny a les 18h, el Fòrum organitza una manifestació en defensa del dret a la Salut i del Sistema Públic de Salut, “perquè així és com, amb la força de la gent, s’aconsegueixen resultats -ho sabem molt bé això. Per tant, TOTHOM, en la mida que es pugui, hem d’assistir a aquesta manifestació”.

“Només cal anar als Centres d’Atenció Primària per veure com estan degradant, qui governa, el sistema, tant a nivell d’usuaris i usuàries, com a nivell de la gent que hi treballa, en condicions cada vegada pitjors; i la Salut és un dret que, si no el defensem, l’acabarem perdent, i només els que puguin pagar tindran una bona atenció” sentencia el FSBLL en un comunicat.

El Punt de sortida de la manifestació serà l’Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí, i després es farà una caminada reivindicativa fins el CUAP de Sant Ildefons, a Cornellà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here