Avui a les 18 h s’inaugura la VI Fira del Vi i del Cava de Vallirana, que tindrà les seves portes obertes durant la resta del dissabte i diumenge des de les 11 h del matí. Durant aquests dos dies es podrà gaudir de bons vins i caves, amb presència de diversos cellers i d’una bona mostra de gastronomia de la restauració local

A l’entorn de la fira s’organitzen diversos actes com maridatges, tast de vins, desfilada de moda, espectacles per als més menuts, música en directe, una pizza de rècord, trobada de plaques, marxa nòrdica, lliurament de premis, balls, presentació de la nova entitat BTU-K Vallirana i, durant totes les hores, servei de guarda infantil i tallers.

Una excel·lent oportunitat per sortir aquest cap de setmana.

Podeu consultar aquí els expositors, tant vinícoles com de la restauració, i els horaris: 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here