Un any més, la programació inclou més d’una quarantena d’activitats

Tot està a punt perquè comenci la Festa Major d’Estiu 2017 a Sant Vicenç dels Horts, que com cada any inclou una àmplia gamma d’activitats per a totes les edats i gustos. A més, com no podia ser d’una altra manera, les entitats tindran un pes molt destacat en aquesta festa, ja que sense elles no seria possible fer totes les activitats que estan programades.

La festa en sí durarà entre els dies 21 i 24 de juliol, començant amb la lectura del pregó a càrrec del pianista Lluís Grané, però hi haurà tot tipus d’activitats programades durant tota la segona quinzena del mes que ja es poden consultar en el programa de forma detallada.

Alhora, la voluntat del consistori és que la festa estigui marcada per la convivència, el diàleg i el respecte, motiu pel qual s’espera garantir espais lliures de masclisme i LGTBIfòbia. En aquest sentit, en el mateix programa de festes es detallen una sèrie de normes de convivència, pel que fa al tracte entre persones i cap als diferents espais del municipi.

Aquestes pautes han de servir per gaudir de les activitats infantils, els espectacles a la fresca, els actes de cultura popular, la música i les barraques gestionades per les entitats, entre moltes altres propostes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here