Junts per Catalunya ha celebrat aquest dimecres un acte a de campanya a Gavà amb l’assistència de dos integrants de la llista, com són el número 18 Antoni Morral i Berenguer i la numero 56 Maria Teresa Casanovas. Morral ha dit que “tot i que ens vulguin fer creure que aquestes són unes eleccions autonòmiques convencionals, no és cert. Són un plebiscit on hi ha dos blocs. Els del 155 i la repressió, i els qui estem a favor de la democràcia i la república”. Morral recorda que “Carles Puigdemont és el nostre president legítim”i que “cal que els resultats el revalidin com a tal, per tal de poder continuar el camí iniciat l’1 d’octubre amb el referèndum  per construir la república”.

Maria Teresa Casanovas destacava el fet que “la llista de Junts per Catalunya aplega gent de sensibilitats molt diferents, reflectint així la mateixa pluralitat existent en la pròpia societat catalana, la qual ha d’esdevenir la base valenta i decidida per construir el nou país”. Casanovas també ha volgut advertir que “les pors que ens volen inocular són fantasmes, perquè Catalunya  té una economia consolidada per tirar endavant i construir un país nou, amb més serveis i una societat més equitativa”. També ha subratllat que “cal superar l’estat de submissió actual” i que “qualsevol cosa que no sigui votar Puigdemont és estar a favor del 155”.

El president del PDeCAT a Gavà, Isidre Casas, s’ha mostrat “satisfet amb el desenvolupament de la campanya” tot i que ha precisat que “així com d’altres s’ho han pres com un tot o res, en el nostre cas els recursos han estat limitats, deficiència que suplim trepitjant carrer, fent accions de proximitat i parlant amb la gent per mirar de convèncer-los que la millor opció és votar pel president”.

Font: El Bruguers (Rosa Yélamo)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here