El president del Partit Popular (PP) de Catalunya, Xavier García Albiol, va visitar el matí de dimarts Gavà en acte de campanya electoral. Albiol ha recorregut el mercat setmanal acompanyat per la plana major dels populars gavanencs: hi eren, entre d’altres, la portaveu Mónica Parés i el regidor Josep Llobet. També li ha fet costat el president provincial del partit a Barcelona, Daniel Serrano.

Albiol ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació locals que s’hi atansa a Gavà per “fer una especial incidència en aquells municipis que jo crec que són els que decidiran si Catalunya segueix pel camí que hem viscut fins ara, el de la divisió social, el de la crisi econòmica i posar en risc molts llocs de treball, o si apostem pel canvi”.

El candidat popular ha recordat que aquest canvi “passa necessàriament per un Partit Popular fort al Parlament de Catalunya, amb un nombre important de diputats, com jo crec que serà, i que permetrà tirar endavant un govern alternatiu que es dediqui als problemes reals dels catalans que no són precisament els del procés”.

Font: El Bruguers (Javi Cózar)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here