La Fira Vallirana Natura, prevista per aquest cap de setmana, es cancel·la definitivament a causa de la previsió meteorològica

Una previsió que ve marcada per la nuvolositat i la pluja, i que ha estat confirmada per l’informe que s’ha sol·licitat a la consultoria meteorològica.

Malgrat la decisió de cancel·lar la Fira, des de la Regidoria de Fires i Festes s’ha decidit mantenir l’activitat del Planetari Digital “Misteris del Sistema Solar”, en tractar-se d’una activitat que es realitzarà a l’interior de Ginesta.

L’Ajuntament de Vallirana lamenta les molèsties ocasionades per aquesta cancel·lació, però la meteorologia no permetrà que la Fira Natura es pugui portar a terme en les condicions necessàries perquè tant els expositors com la ciutadania la puguin gaudir amb normalitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here