Des de les 11h s’està produïnt, a la Pl. de la Vila de Viladecans, una concentració de treballadores de Clece encarregades de la neteja de col·legis i dependències municipals

Segons informa la Federació de Construcció i Serveis de CCOO de Catalunya, les treballadores de l’empresa Clece, que realitzen la neteja de col·legis i dependències municipals de Viladecans, han decidit realitzar concentracions avui dijous, 5 d’abril.

S’està realitzant ara a la Plaça de la Vila, la de les 11.00, que s’allargarà fins les 12.00 hores; i posteriorment, aquesta tarda de 19.30 a 20.30 hores, es realitzarà una altra concentració a la Plaça Constitució de Viladecans; coincidint amb la convocatòria d’un Ple Extraordinari per part del Consistori municipal.

Els motius d’aquesta decisió són, segons CCOO, el bloqueig del conveni col·lectiu, “ja que portem més d’un any negociant sense que s’accepti cap increment per part de l’empresa”. També s’han fet diverses gestions amb l’Ajuntament, i segons explica el comunicat del sindicat, fins ara no s’ha obtingut cap resposta.

Les treballadores no acceptaran continuar amb nous ajustos ni pèrdues del poder adquisitiu, ja que porten amb el salari congelat 7 anys.

Les concentracions de protesta han rebut el suport explícit del Secretari General de CCOO del Baix Llobregat, Josep Maria Romero, que ha publicat a Twitter un missatge de suport a les reivindicacions de la plantilla:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here