L’Audiència Nacional l’investiga, juntament amb la dona detinguda a Viladecans, per “activitats de direcció i coordinació en els actes de sabotatge” de Setmana Santa

La Guàrdia Civil busca un home d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) per la seva activitat amb els CDR i que no es trobava en el seu domicili quan la policia hi ha entrat aquest dimarts a primera hora del matí per detenir-lo, segons informa la Fiscalia de l’Audiència Nacional en un comunicat. L’ordre de l’Audiència Nacional anava dirigida contra aquest home i una dona de Viladecans (Baix Llobregat), investigats perquè “haurien desenvolupat activitats de direcció i coordinació en els actes de sabotatge duts a terme durant la Setmana Santa de forma coordinada pels denominats CDR, concebuts per provocar un clima d’agitació social”, assenyala la nota de la Fiscalia.

La dona ha estat detinguda a Viladecans aquest dimarts al matí pels suposats delictes de terrorisme i rebel·lió i serà lliurada directament a l’Audiència Nacional, segons ha confirmat la Guàrdia Civil. Li han decomissat una agenda externa, un ordinador, un mòbil, una cartellera i documentació diversa d’un aquarterament de la Guàrdia Civil de la demarcació de Barcelona, segons fonts de l’Audiència Nacional. L’operació ha estat denominada ‘Cadera’ i no es descarten més detencions.

Font: ACN

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here