Es constitueix un grup de treball per fer el seguiment de la coordinació dels diferents serveis ferroviaris a l’estació del Prat, que esdevindrà intermodal

L’Ajuntament del Prat, la Generalitat de Catalunya i Renfe van mantenir ahir dijous, 3 de maig, la primera reunió per parlar sobre les actuacions que s’han de realitzar al nostre municipi de cara a la posada en marxa del nou tren d’alta velocitat EVA.

A la reunió, hi han assistit l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor,  el secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sotenibilitat de la Generalitat, Ricard Font, i el president de Renfe, Juan Alfaro.

Aquest tren, que es va presentar el passat mes de febrer, unirà la nostra ciutat amb Madrid a partir del primer semestre del 2019. Tindrà cinc freqüències per sentit.

Lluís Tejedor considera que l’arribada de l’EVA  contribuirà a transformar l’estació del Prat en un centre intermodal, una infraestructura que serà clau per al desenvolupament de la ciutat. En aquest sentit, el passat mes de febrer ja es va anunciar l’inici de la licitació, per part de la Generalitat, del projecte d’estació intermodal que ha de permetre la interconnexió amb altres mitjans de transport com la xarxa de rodalies, regionals, la llançadora a l’aeroport, el metro, autobusos i taxis.

Les tres institucions han acordat la constitució d’un grup de treball per fer el seguiment de tot aquest procés.

Font: Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here