L’Ajuntament de Sant Feliu, amb la col·laboració del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, organitza el diumenge 13 de maig un taller experimental dins de Fira Verda. Es tracta d’una activitat que s’inclou en el marc de les IX Jornades intermunicipals de la Vinya i el Vi a Collserola

L’activitat tindrà lloc a les 18 h, a la Fira Verda situada al c/ Pi i Margall, amb pg. Bertrand. El taller consistirà en fer estampacions dels ocells que trobem a la vinya utilitzant gomes, espongetes, tampons i colors i una explicació ornitològica prèvia. Per participar en aquesta activitat, que és gratuïta i oberta a tothom, no cal fer inscripció prèvia.

Les jornades s’inicien al maig a Sant Feliu i acabaran a finals de setembre a Sant Cugat del Vallès. Seran 10 propostes diferents, des de tallers d’estampació de bosses, tast de vins, exposicions i mostres d’eines antigues, fins a rutes per masies i passejades.

Aquesta és la novena edició d’unes jornades, organitzades conjuntament pels nou municipis del Parc Natural, per apropar el passat agrícola de Collserola i el seu llegat patrimonial.

Tal com es va començar a fer en la passada edició, a tots els llocs citats es trobarà la targeta de fidelitat, que premiarà amb un obsequi, l’assistència a una tercera part dels actes programats. Els premis es lliuraran a Can Coll a partir del primer diumenge de setembre.

Informació detallada de les Jornades 2018 aquí.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here