El segon Carnestoltes de l’any comptarà amb dues rues de disfresses, batucada, un sopar popular i un final de festa amb ball i disco mòbil

El pròxim dissabte 16 de juny, s’organitzarà una nova edició del Carnestiu, la segona celebració del Carnestoltes, aquest cop, amb més bon temps i més caloreta. A les 10 hores, començarà la rua matinal de disfresses amb la comissió de festes La Kaco al capdavant. Al vespre, a les 19 hores, es farà la inauguració oficial de la celebració a la plaça del Castell amb concentració i retrat de disfresses, així com amb el pregó popular a càrrec de La Kaco.

A les 20 hores, es donarà el tret de sortida a la rua de disfresses pels carrers del poble, que comptarà amb l’acompanyament musical de diferents grups de batucada: Batucada Shangó, Retumband, Maiskisamba, Bahía Sound i Ruachamba Pallejà. Un cop finalitzada la passejada de disfresses, la celebració continuarà amb un sopar popular a la plaça del Castell. Per últim i per tancar una de les nits més divertides de l’any, a les 22.30 hores, s’iniciarà el ball de disfresses amb la millor música gràcies a la disco mòbil Publy Sound.

Per tal d’assolir una millor organització de la festa, es demana a les comparses i als grups que vulguin participar en la rua que s’inscriguin prèviament al Castell. La data límit per fer-ho és el pròxim dimecres 13 de juny. Així mateix, es recorda que no hi poden participar vehicles, carrosses, elements mòbils i equips de música.

Font: Ajuntament de Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here