Tindrà lloc al Citilab del 2 al 6 de juliol de 2018

L’11 edició de la Universitat d’Estiu de les Dones tindrà lloc del 2 al 6 de juliol al Citilab de Cornellà, i les inscripcions ja són obertes per a tota aquella persona que vulgui una formació específica en matèria d’igualtat de gènere, amb temàtiques que posen en valor el paper de la dona al llarg de la història.

Organitzada conjuntament per la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà, la Universitat d’Estiu de les Dones ha estat la primera experiència a Catalunya de formació superior en matèria d’igualtat de gènere. Els temes d’aquesta edició són els següents (clicant a sobre cada títol obtindreu tota la informació de cada curs).

Cursos 2018:

Dona, salut i qualitat de vida

Les mestres: el llegat en l’educació

Mata-Hari i l’espionatge femení en la història

Sàvies: l’herència de les dones en el coneixement

Informació, inscripció, matrícula i beques:

Centre d’Informació i Recursos per les Dones de Cornellà de Llobregat

Tel: 93 474 28 41

Correu: ladona@aj-cornella.cat

c/ Mossèn Jacint Verdaguer 16-18 (08940 Cornellà de Llobregat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here