És la segona convocatòria d’un programa pel qual ja s’ha tirat endavant la construcció de 100 pisos més i que al Baix Llobregat de moment inclou a Sant Just Desvern i Sant Boi de Llobregat

El Govern ha anunciat que invertirà 16,3 milions d’euros a través de l’Institut Català del Sòl per construir quatre noves promocions d’habitatge públic amb prop de 150 pisos a Sabadell, Sant Just Desvern, Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet. Són la segona convocatòria del Programa de lloguer assequible que es va iniciar l’any passat per impulsar el parc d’habitatge públic de la Generalitat.

La primera incloïa quatre promocions amb un total de 100 habitatges, les obres dels quals es licitaran durant el primer trimestre del 2019 per un import de 8,7 milions d’euros. Aquestes promocions seran gestionades per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Així mateix, i inclosa en el programa de lloguer, l’Incasòl promourà una cinquena promoció de 40 habitatges al barri de la Via Trajana a Sant Adrià del Besòs.

L’acte, celebrat a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) a Barcelona, ha comptat amb la participació del secretari general d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra; el director de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt; el director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Albert Civit, i la degana del COAC, Assumpció Puig.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here