Del 8 al 10 d’agost Sant Feliu celebra una nova edició de la Festa Major de Sant Llorenç, patró de la ciutat. La festivitat es concentra a l’entorn de la plaça de la Vila, on hi ha activitats tradicionals obertes a tothom i també a d’altres indrets de la ciutat

El dimecres 8 d’agost obrirà la celebració, a les 18 h, un bany d’escuma a la plaça de Lluís Companys, seguida a les 19 h d’animació infantil ‘Festa quina festa!’ a la plaça de la Salut, i un concert de cambra a les 21 h a la Catedral de Sant Llorenç. La primera jornada de festa es clourà amb una doble sessió de cinema a la fresca a les 21.30 h, amb la projecció de ‘Gru 3. El meu dolent preferit’ a la plaça de la Vila, i ‘Wonder Woman’ a la plaça de la Salut.

La jornada de dijous 9 d’agost començarà a les 18 h, a la plaça de la Vila amb bitlles tradicionals catalanes. En la mateixa plaça hi haurà animació infantil a partir de les 20 h, i sopar i ball a la fresca a les 21 i 21.30 h respectivament. A la mateixa hora es projectarà a la plaça de Llorenç Sans la pel·lícula ‘Star Wars. Els últims Jedi’.

La cloenda tindrà lloc el divendres 10 d’agost, dia en què es fa el repic de campanes i la missa de Sant Llorenç a la catedral de Sant Llorenç. A la tarda, les pistes de petanca San José acolliran el 2n Torneig de Petanca Sant Llorenç, obert a la participació de tothom. A les 19 h, es convida la ciutadania a ballar sardanes amb la Cobla Rambles, a la plaça de la Vila. La festa es tancarà, a partir de les 22 h, amb una sessió d’havaneres i rom cremat, a càrrec de Barca de Mitjana de Premià de Mar.

Les associacions Calaix de Sastre, Balls d’Envelat, l’Agrupació Cultural Folklòrica i la Colla de Campaners de Sant Feliu organitzen algunes de les activitats de la celebració. En cas de pluja les activitats es faran a la Sala Ibèria.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here