Vacances a prop de casa? Aquí també pots tenir-ho tot. Aquest estiu fes turisme al Baix Llobregat! Propostes divertides, apassionants i amb bon gust per a tota la família al costat de casa: dimarts d’activitats d’esport i natura, dijous gastronòmics de productes tradicionals de la comarca i dissabtes d’oci i desconnexió amb activitats diferents i originals. No us en perdeu cap i gaudiu d’unes vacances Km 0!

DIJOUS GASTRONÒMIC

Les Torretes de Torrelles de Llobregat

Les Torretes son unes galetes artesanes en forma de torra petita típiques del municipi de Torrelles de Llobregat. El sabor més tradicional és la de mel, però se’n fan 11 classes diferents tant de xocolata, d’ametlla, de cafè, de llimona etc.

Les Torretes poden adquirir-se als forns de la localitat i son perfectes per prendre després de dinar o per berenar.

Torrelles de Llobregat, està situada entre valls de pinedes ple de “vinyes” de cireres. El poble compta amb ravals històrics i tres grans urbanitzacions. És un indret perfecte per a sortir a fer excursions i si hi aneu el primer cap de setmana de juny se celebra la Festa de la Cirera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here