El dia 28 d’agost de l’any 1002 la població de Sant Feliu de Llobregat apareix per primera vegada en un document escrit amb el nom de Sancti Felicis.Per setè any consecutiu, el dia 28 d’agost, se celebra el naixement de la ciutat amb l’objectiu de fer conèixer la història del municipi de manera amena i divertida.

L’Associació Cultural Calaix de Sastre organitzarà durant tot el dia tallers, jocs medievals, un mercat i actuacions tant de música com de dansa a més d’una botifarrada popular als jardins del Palau Falguera per acabar la jornada. També es podrà gaudir d’un espectacles de malabars amb foc a càrrec de la companyia Lola Mento.

A l’edició d’enguany, per primera vegada, es realitzarà un concurs literari sota el nom de “Fabulas Igni”. Es tracta de presentar històries escrites per gent gran i il·lustrades per nens i nenes. A més durant tot el dia hi haurà jocs medievals gegants i podrà practicar-se el tir en arc com es feia en aquella època. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here