Vacances a prop de casa? Aquí també pots tenir-ho tot. Aquest estiu fes turisme al Baix Llobregat! Propostes divertides, apassionants i amb bon gust per a tota la família al costat de casa: dimarts d’activitats d’esport i natura, dijous gastronòmics de productes tradicionals de la comarca i dissabtes d’oci i desconnexió amb activitats diferents i originals. No us en perdeu cap i gaudiu d’unes vacances Km 0!

DISSABTE D’OCI 

Salvem el dofí Ulisses al Prat de Llobregat

Al prat de Llobregat necessiten ajuda per a salvar el dofí Ulisses perquè està malalt i ha perdut el seu grup. Al CRAM (Fundació per la conservació i la recuperació d’animals marins) demanen l’ajuda de tota la família per a salvar-lo. El 29 d’agost es realitza aquesta activitat que consisteix en aprendre com son els dofins, quins problemes tenen al mar i què pot fer cadascú per a fer que s’hi trobin millor. A més, també es visiten els animals que s’estan recuperant a les instal·lacions del CRAM.

És una activitat d’una hora i mitja que va realitzant-se durant tot l’any, pròximament es duu a terme el dia 29 d’agost i està recomanada per a famílies amb nens de 3 a 5 anys. Per a assistir-hi és necessari comprar l’entrada online en aquest enllaç.

El Prat de Llobregat, és un municipi ple d’atractius turístics. Ara que encara ens trobem a l’estiu, les seves platges son ideals per anar-hi a passar tot el dia. A més a més, compta amb espais naturals de la desembocadura del riu Llobregat que formen una reserva natural de gran importància. També es pot passejar pel seu nucli urbà o visitar la Caserna dels Carrabiners del segle XIX, utilitzada per a controlar el contraban i vigilar la costa i el Semàfor, un edifici construït per a regular el trànsit marítim costaner. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here