El proper divendres dia 21 els santfeliuencs Nil Moliner i Ramon Mirabet actuaran al concert de Rac 105 organitzat en motiu de La Mercè, al Passeig Lluís Companys de Barcelona juntament amb el grup Animal i Buhos. Lentrada és gratuïta.

Nil Moliner és un músic, cantant i compositor, jove, espontani i amb cançons carregades de missatges positius. Porta fent música tota la seva vida, abans havia estat el cantant i guitarrista del grup CyBee i ara ha iniciat la seva carrera en solitari. La seva participació al programa Operación Triunfo com a compositor de la cançó Que nos sigan las luces per al concursant, també baixllobregatí, Alfred Garcia, lha fet despuntar. Té publicades cinc cançons del que serà el seu proper disc, produït per Manu Guix i Roger Rodés, Hijos de la Tierra, una de les cançons més conegudes, compta amb més de 2 milions de reproduccions a Spotify

Ramon Mirabet és també un músic, cantant i compositor que va iniciar la seva carrera al programa francès Nouvelle Star lany 2010. Des de llavors no sha aturat; té dos discs publicats i va participar amb la cançó Home is where the heart is a lanunci dEstrella Damm. El concert que farà el proper divendres serà un dels últims abans que es retiri durant un temps dels escenaris per a centrar-se en lelaboració del que serà el seu tercer disc que del qual ja té publicats quatre temes.

Horaris:20:30 Nil Moliner

21:30 Animal

22:45 Ramon Mirabet

00:30 Buhos

Imatge: Rac105

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here